About Me

- noratiqah bt mohd salleh - - 14 october 1990 - - kuala selangor, selangor - - sekolah kebangsaan tanjung keramat (1997-2001) - - sekolah kebangsaan seksyen 6, shah alam (2002) - - sekolah menengah kebangsaan agama kuala selangor (2003-2007) - - kolej universiti islam antarabangsa selangor -

Sahabat Blogger

http://sahabatblogger.net/ - official website- https://www.facebook.com/groups/wanammal/ - group-

Laws

Ini adalah blog peribadi, segala maklumat adalah dari diri penulis sendiri, dan jika diambil dari tempat lain, ia akan dinyatakan. Jika ingin "copy" apa-apa yang terdapat di blog ini, mestilah dicreditkan kepada http://atiqsalleh.com

assalamualaikum wahai reader sekalian..

semalam atq ada bagi tips untuk memujuk lelaki kan.. kali ini terbalikkan pulak.. jom layan..

  • “ayg majok la dulu. dah abis majok nnt bru msg abg”
  • “abang ni penakut…takut kehilangan ayg..takut tak sempurna utk ayg
    tp abg tetap sayang ayg..abg berani bila ayg senyum..ayg gelak..
    senyum la utk abg”
  • “nanti abg bwk syg g shopping”
  • “napa senyap ni, berak dlm seluar ke??”
  • “ok la kalu marah… skan ni abg nak baby buat muka paling marah skali abg nak tengok..    baby wat muka marah tu lima minit ek..” ( sambil tu ko wat la muke kekwat ko  tenung die 5 minit )
  • “nyanyi lagu sedih2 dengan mereka lirik sendiri on the spot”
  • “kita ni dh besar, dh matang, cuba fikir positif….jgnla nk jd cm bdk2 lak asik nk majuk je… nti bnde kecik pun leh jd besar….”
  • “awk jgn la merajuk..nti sya susah hati,kalo susah hati nti sya xdpt wat keja..kalo xwat keja nti boss pecat sya..kalo sya kena pecat nti cmne kita nk kawen..duit xda”

ayat memang sweet kan.. atq bagi idea kat laki-laki yang tak reti macam mana nak pujuk awek.. bagi idea kat suami-suami yang tak reti pujuk isteri.. ada lagi. tapi malas nak copy banyak-banyak.. korang carilah kat SINI ye…

semoga berjaya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categories: best, cinta, lawak, lelaki, perempuan, tips

13 Responses so far.

  1. Hafiz says:

    Ayat ni memang menjadi td saya baru cuba ayat yang ayg majuk lu jap agi msg abang haha menjadi laa
    Hafiz recently posted..New Receipe KFCMy Profile

  2. Fakarepain says:

    hahaha.. kelakar lak bila bca..
    Fakarepain recently posted..JUSTIN BIEBER : IN AND OUT FACTSMy Profile

  3. hahahaha…cam kelakar lak ayat2 dia…rasa cam nak kene cepukkk kalo tengah marah betul tu…
    sunah suka sakura recently posted..Yang Ni Spontan Juga #11My Profile

  4. nyamuk says:

    yg second last tue sllu kiter kena
    haha
    nyamuk recently posted..OSHELLOMy Profile

  5. … [Trackback]…

    [...] Find More Informations here: atiqsalleh.com/2011/11/ayat-memujuk-pasangan-bila-dia-merajuk/ [...]…

  6. adda syuhada says:

    memang kelakar…nk pecah perut diwatnya…
    slalunya yang 2nd last tu la slalu kena…huhuhuuh…
    adda syuhada recently posted..Jemput-Jemput KentangMy Profile

  7. Dak Skema says:

    Hik3…mmg comel ayat2 pujuk ni…nak lagi bole? please… ^^
    Dak Skema recently posted..Bersangka baik dengan ALLAHMy Profile

  8. Skyrunner22 says:

    xleh thn btoila ayt “np diam,berak dlm seluaq ker??
    hahahhaahak….LOL

Leave a Reply


CommentLuv badge
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

sahabat blogger gathering

salam wahai readers sekaliangroup sahabat blogger di ...

Segmen : Logo...

assalamualikum wahai reader sekalian... task pertama ...

[Segmen]: Puitiskan Diri...

assalamualaikum wahai readers sekaliantadi atq ada kerajianan nak ...

Tweet Tweet

No public Twitter messages.