About Me

- noratiqah bt mohd salleh - - 14 october 1990 - - kuala selangor, selangor - - sekolah kebangsaan tanjung keramat (1997-2001) - - sekolah kebangsaan seksyen 6, shah alam (2002) - - sekolah menengah kebangsaan agama kuala selangor (2003-2007) - - kolej universiti islam antarabangsa selangor -

Sahabat Blogger

http://sahabatblogger.net/ - official website- https://www.facebook.com/groups/wanammal/ - group-

Laws

Ini adalah blog peribadi, segala maklumat adalah dari diri penulis sendiri, dan jika diambil dari tempat lain, ia akan dinyatakan. Jika ingin "copy" apa-apa yang terdapat di blog ini, mestilah dicreditkan kepada http://atiqsalleh.com

assalamualaikum wahai reader sekalian

ronda-ronda di home facebook. jumpa lagi gambar GAY MUDA MALAYSIA. atq baru je cerita kat entry sebelum ini.. super super sweet la diowg.. si fazli sebagai husband aka ‘b’ dan si iqbar sebagai bini aka cyang..

jangan main-main dengan GAY MUDA nie.. famili dah kenal. selalu datang rumah taw. siap anggap mak diowg tue sebagai mak mertua.. gilok!!

nak tengok gambar super sweet diowg?? meh atq tunjuk


sweet kan GAY MUDA nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categories: lawak, lucah

6 Responses so far.

  1. Zayani says:

    haha.~ masa baca blog deorang ni semalam pon rasa macam nak tergelak guling2 pon ada. haha ;p
    Zayani recently posted..Aku Ada 2 Kek Sweet 18My Profile

  2. Eyda Syahida says:

    b tu hensem kan? sayang betol jadi gay. ishhh… -___-

  3. Afqh says:

    macam2 hal la
    Afqh recently posted..Pulau UlarMy Profile

Leave a Reply


CommentLuv badge
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

sahabat blogger gathering

salam wahai readers sekaliangroup sahabat blogger di ...

Segmen : Logo...

assalamualikum wahai reader sekalian... task pertama ...

[Segmen]: Puitiskan Diri...

assalamualaikum wahai readers sekaliantadi atq ada kerajianan nak ...

Tweet Tweet

No public Twitter messages.