About Me

- noratiqah bt mohd salleh - - 14 october 1990 - - kuala selangor, selangor - - sekolah kebangsaan tanjung keramat (1997-2001) - - sekolah kebangsaan seksyen 6, shah alam (2002) - - sekolah menengah kebangsaan agama kuala selangor (2003-2007) - - kolej universiti islam antarabangsa selangor -

Sahabat Blogger

http://sahabatblogger.net/ - official website- https://www.facebook.com/groups/wanammal/ - group-

Laws

Ini adalah blog peribadi, segala maklumat adalah dari diri penulis sendiri, dan jika diambil dari tempat lain, ia akan dinyatakan. Jika ingin "copy" apa-apa yang terdapat di blog ini, mestilah dicreditkan kepada http://atiqsalleh.com

assalamualaikum wahai reader sekalian

petang semalam. KUIS ada buat ada satu event iaitu Talk Hijrah Cinta yang menampilakn Diana Amir dan Ustazah Asni Mansur.

talk ini memang best.. satu jam setengah tidak cukup.. sebab banyak benda yang perlu dibincangkan.. tapi takpe.. atq bagi gambar terbaru diana amir.. video dia ada.. tapi kualiti tak elok sangat.. grrr…

kualiti gambar ini pun tidak lawa.. stress je.. lighting tak cukup.. pastu atq duduk jauh sangat… haha…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categories: Artis, gambar

4 Responses so far.

  1. aesyazealous says:

    suke la ustazah asni..best je cara die ceramah
    aesyazealous recently posted..‘style zaman nenek aku pergi rewang’My Profile

  2. amirnawawi says:

    Lawa jugak dia bertudung dari tidak bertudung. Alhamdulillah..
    amirnawawi recently posted..Pekara Yang Di Benci Masa Baca BlogMy Profile

Leave a Reply


CommentLuv badge
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

sahabat blogger gathering

salam wahai readers sekaliangroup sahabat blogger di ...

Segmen : Logo...

assalamualikum wahai reader sekalian... task pertama ...

[Segmen]: Puitiskan Diri...

assalamualaikum wahai readers sekaliantadi atq ada kerajianan nak ...

Tweet Tweet

No public Twitter messages.