About Me

- noratiqah bt mohd salleh - - 14 october 1990 - - kuala selangor, selangor - - sekolah kebangsaan tanjung keramat (1997-2001) - - sekolah kebangsaan seksyen 6, shah alam (2002) - - sekolah menengah kebangsaan agama kuala selangor (2003-2007) - - kolej universiti islam antarabangsa selangor -

Sahabat Blogger

http://sahabatblogger.net/ - official website- https://www.facebook.com/groups/wanammal/ - group-

Laws

Ini adalah blog peribadi, segala maklumat adalah dari diri penulis sendiri, dan jika diambil dari tempat lain, ia akan dinyatakan. Jika ingin "copy" apa-apa yang terdapat di blog ini, mestilah dicreditkan kepada http://atiqsalleh.com

Tweetgovernment,politics news,politics news,politicsassalamualaikum wahai reader sekalian… sambil tengok bola.. sambil atq buat nama anak buah atq guna kain felt.. makk aiii.. susah nya.. ingat senang je.. mungkin kalau buat bentuk lain senang la.. tapi bila buat nama dan letak keychain… susah la gak.. first time buat nie.. hehe.. tue yang susah.. tahniah apek sebab jadi pemain terbaik  [ Read More ]

Categories: Uncategorized

Tweetgovernment,politics news,politics news,politicsassalamualaikum wahai reader sekalian.. atq dah naik bosan duduk kat rumah nie.. asyik buat keje sama je.. kemas umah, memasak, kalau lebih sikit pun.. amik anak buah dari sekolah.. itu jelah yang atq buat dalam masa 3 bulan atq menjadi penganggur terhebat kat rumah nie… dulu ada kakak atq.. best la sikit. ada kawan berborak..  [ Read More ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categories: atiqsalleh
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

sahabat blogger gathering

salam wahai readers sekaliangroup sahabat blogger di ...

Segmen : Logo...

assalamualikum wahai reader sekalian... task pertama ...

[Segmen]: Puitiskan Diri...

assalamualaikum wahai readers sekaliantadi atq ada kerajianan nak ...

Tweet Tweet

No public Twitter messages.